OSLOVUJI TÍMTO NEJEN TÝM IT SPRÁVCŮ ,,BLOGGER.com Czech: JSTE FAŠISTÉ, SATANISTÉ ! KRETÉNŠTÍ NA N'TOU. DÁLE OSLOVUJI I JINÉ: JSI MASOCHISTA, MASOCHISTKA ? > ,, KDE CHCEŠ, ABY BYL FAŠISMUS, SATANISMUS, VŮČI LIDU, TVÁŘÍCÍ SE NA OKO MÍRUMILOVNĚ, PRoEVROPSKY, TAM NASTRČ VYSTRČILA, ZEMANA..tyto MILOŠE, BABIŠINEC, SPD, KSČM, NEBO KTEROUKOLI Z POLITICKÝCH STRAN PARLAMENTNÍCH ČR S HISTORIÍ ČTVRTSTOLETNÍ..A JIM PODOBNÉ.."

 

JSI MASOCHISTA, MASOCHISTKA ? > ,, KDE CHCEŠ, ABY BYL FAŠISMUS, SATANISMUS, VŮČI LIDU, TVÁŘÍCÍ SE NA OKO MÍRUMILOVNĚ, PRoEVROPSKY, TAM NASTRČ VYSTRČILA, ZEMANA..tyto MILOŠE, BABIŠINEC, SPD, KSČM, NEBO KTEROUKOLI Z POLITICKÝCH STRAN PARLAMENTNÍCH ČR S HISTORIÍ ČTVRTSTOLETNÍ..A JIM PODOBNÉ.."

 
Listina základních práv a svobod ČR  
 Článek 30
(2) Každý, kdo je v hmotné nouzi, má právo na takovou pomoc, která je nezbytná pro zajištění základních životních podmínek.
(3) Podrobnosti stanoví zákon:
 

111/2006 Sb. Zákon o pomoci v hmotné nouzi

https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2006-111

(1) Zaměstnanci orgánů pomoci v hmotné nouzi jsou na základě souhlasu žadatele o dávku, příjemce dávky a osob společně posuzovaných oprávněni v souvislosti s plněním úkolů podle tohoto zákona vstupovat do obydlí, v němž tyto osoby žijí, a to s cílem provádět sociální šetření, popřípadě šetření v místě pro vyhodnocení podmínek nároku na dávky. Oprávnění k této činnosti jsou povinni prokázat …

  • Účinnost od: 01.01.2007
  • Platnost od: 31.03.2006
    Částka: 37/2006
     
     
    Zákon o pomoci v hmotné nouzi v ČR:
    Životní minimum:3800,-korun (CZK) na kalendářní měsíc, z toho část stravenkami..
    Existenční minimum: cca 2400 korun (CZK) na kalendářní měsíc, z toho část stravenkami
    Možnost okamžité pomoci jednorázově: 1000,-korun (CZK) 

    Dávky na bydlení z hmotné nouze se vyplácejí ve výši cca 80% z ceny nájmu, zbytek si musí nájemce uhradit z příspěvku na živobytí, nebo si peníze sehnat jinde. Pokud jde o člověka napřílad nemocného déle jak 1 rok, bez invalidního důchodu, nebo bez nároku na invalidní důchod, má smůlu, může bydlet na ulici.
     
    Životní minimum v Rakousku pro dospělého občana: cca 540 euro měsíčně, 
     to je v přepočtu cca 13500,-korun na kalendářní měsíc.
    pro manžele 758 euro měsíčně, pro samoživitele s jedním dítětem 737 euro měsíčně, pro rodinu s jedním dítětem 1031 euro měsíčně, pro rodinu s dvěmi dětmi 1299 euro měsíčně a pro rodinu se třemi dětmi 1597 euro měsíčně.4. 4. 2005 ( Zdroj: Internet )
     
    Životní minimum v Německu pro dospělého občana: cca 340 euro měsíčně,
     to je v přepočtu cca 8500,-korun na kalendářní měsíc. ( Zdroj: Internet )
     
     
    Životní minimum v Lichnsteinsku pro dospělého občana: cca 680 euro měsíčně, 
     to je v přepočtu cca 17000,-korun na kalendářní měsíc.
     
    Životní minimum na Slovensku a v České republice: pro dospělého občana: cca 150 euro měsíčně, 
     to je v přepočtu cca 3800,-korun na kalendářní měsíc.
    ( Zdroj: Internet ) 

    K životnímu minimu však bývají poskytovány tak zvané ,,příspěvky na bydlení" jelikož pouhé životní minimum by nepostačovalo na úhradu nájmů bytů.
     
    V ČR, jak uvádím výše, také tak zvaný ,,doplatek na bydlení" podle zákona o hmotné nouzi, pokud občan(ka) nemá nárok na příspěvek na bydlení. Výpočet doplatku na bydlení upravuje nařízení vlády 453/2013Sb. 
     
    dále tedy toto vše je obsaženo v:
    1. ÚZ 1425 Sociální zabezpečení | Knihy Dobrovský

      https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/uz-1425-socialni-zabezpeceni-323017372

      Přejít na celý popis. Publikace obsahuje 19 předpisů rozdělených do těchto kapitol: státní sociální podpora, dávky pro osoby se zdravotním postižením, sociální služby, pomoc v hmotné nouzi, životní a existenční minimum, náhradní výživné.

      1.  
         dále však také:
        Kde dospělé osobě je ustanoveno, že minimální nezabavitelná částka Z  VÝDĚLKU v hotovosti je 6700,-korun (CZK)..to je v přepočtu cca 268 EUR,
        ovšem, bez nároku na jakoukoli sociální dávku na bydlení, jelikož stržené peníze na exekuci se sociálními dávkami nedoplácejí. A tak, toto je polibkem SATANO FAŠISTIC SADISTIC v ČR SMRTI ze strany Českých vlád už po cca čtvrt století každému, koho se toto dotkne. Může jít bydlet na ulici. Když k tomu připočteme většinově rozprodaný státní bytový fond nájemních bytů s dostupným nájemným, není čemu se divit, že Český Lid je ve stavu ZRUJNOVANÉM, s nejvyšším počtem bezdomovců(kyň) v celé EU ( 130 000 podle čerstvého průzkumu EU, přičemž MPSV ČR dle médií vloni uvádělo počet vyloženě nepravdivě zkreslený, vycházející jen ze dvou regionů ČR namátkou dělaný, uváděli počet bezdomovců(kyň)
        cca 24 000..takto se ale průzkumy dělat zodpovědně nemohou, jde o Lidské životy, NE jen o čárky do kolonek v diáři. )  
        Z uvedeného je zřejmé, že toto maže veškeré výše uvedené tak zvané zákony, normy ustanovené, jelikož LIDÉ postižení takovouto výší minimální nezabavitelné částky NEDOSÁHNOU tak obvykle systémově na dávky na bydlení, dostatečně, či vůbec, tedy na dávky na zajištění Lidské důstojnosti, kde navíc Listina Lidských práv a svobod ČR v článku 30, odstavci 2 říká toto:
        (2) Každý, kdo je v hmotné nouzi, má právo na takovou pomoc, která je nezbytná pro zajištění ,,základních   
        podmínek".
        (3) Podrobnosti stanoví zákon.
        Tedy jsme zde u OBLBOVÁNÍ LIDU vládami Českými už cca čtvrt století, jako že existuje sociální zabezpečení v ČR, avšak, reálně se k němu ne každý, ne každá, kdož to potřebuje, dostává. Nutno zmínit, že LIDÍ v exekucích je v ČR dlouhodobě cca 800 tisíc, a že v ČR je dlouhodobě cca 4 500 000 vedených exekucí..TAKTO FAŠISTICKY.
        A to se zde nerozepisuji o nehorázných poplatcích, kde k vymáhané částce 1 000 korunám si jsou exekutoři schopni naúčtovat třeba i částku 30 000 korun (CZK) svou.. prý že.. ,,provizi".
         
        No, a existuje i seznam tak zvaných nezabavitelných movitých věcí z domácností. Jenže, pokud má dlužník například notebook, nebo 2 ledničky, či dva vařiče, nebo takto po více kusech vybavenou kuchyň, například, udělá z něj, z ní, exekutor v podstatě vyřízenýho člověka, který jednak má jídlo z mrazáku, z lednice, na zemi, a nemůže ani omunikovat se světem..mobily ne vždy jsou plnou náhradou počítačů. A pokud je v domácnosti dítě, či student/ka, a potřebuje ten notebook, či počítač, k výuce své, má také smůlu. Rovněž i například, v dnešní době, kdy LIDÉ musejí být nejednou zavření doma, nikam se pořádně nedostanou z důvodu lockdownů, jim exekutor múže zabavit i sportovní případné náčiní, typu rotopedy, a podobně, a je státu úplně jedno, že tím tak pak trpí celá případně, rodina,a že to vše MÁ V SOUČTU FATÁLNÍ DOPADY NA LIDSKOU PSYCHIKU, NA LIDSKÉ ZDRAVÍ ZŮČASTNĚNÝCH OSOB 
        V té, které, takto postižené, někdy i opakovaně, DOMÁCNOSTI..V DOMÁCNOSTECH.
         
        Už Mne opravdu nebavíte, po těch cca 9ti Letech, co o tomto píši, a velmi dobře to víte, 
        Vy, 
        z poslanecé sněmovny ČR, senáte, Miloši Zemane,
        jen SADISTIC SATANIC FAŠISTIC
        DEBILI, KRETÉNNÍ
        mohli toto uzákonit,
        a stále, doposud, po čtvrt století, dělat, že je to vše v pořádku.
         
        NENÍ TO V POŘÁDKU..
        ..jak se mohou všichni dočíst i podrobněji, i s uvedením důsledků..v Mém Písmu vezdejším. 
         
        JE TO FAŠISTICKO SADISTICKO SATANISTICKÉ
        RUJNOVÁNÍ
        ZNAČNÉ, POČETNÉ, SKUPINY
        ČESKÉHO OBYVATELSTVA

        odporující zákonům mezinárodním Lidskoprávním,
        Všeobecné deklaraci Lidských práv OSN,
        s důsledky i značného poklesu porodnosti v ČR,
        tedy s důsledky autogenocidy, takovouto autogenocidní politikou Českých vlád vůči vlastnímu obyvatelstvu
        v uplynulém cca čtvrt století, DOPOSUD.
         

        **JESUS**KRISTUS**
        (**JIŘÍ**)  
        ~~~